hundefoder

Derfor er det vigtigt med det rette hundefoder

Derfor er det vigtigt med det rette hundefoder

editorial

Er du en af de mange danskere, som har et ekstra familiemedlem i form af en hund? Så er det ekstra vigtigt, at du prioriterer og er kræsen omkring din hunds foder. Og det er der flere grunde til. 

Derfor skal du give din hund det rette hundefoder 

Vær sikker på at din hund får den rette næring 

Det er langt fra ligegyldigt, hvad din hund får af mad, når den skal spise. For hvis du vil have en hund, som er så veltilpas og frisk som muligt, så er kosten også en af de ting, du bør kigge på. I dag er det heldigvis sådan, at du kan købe hundefoder, som indeholder de vitaminer og de næringsstoffer, som din hund skal have for at trives. For det er langt fra alle hunde, som kan holde sig sunde og raske, hvis ikke de får det rette foder. Deres kost er nemlig også utrolig vigtig. 

Du finder heldigvis også hundefoder, der er målrettet forskellige ting. Du finder foder, som kan være godt til hudens led, knogler og f.eks. pels. Og så er der helt særligt foder til hvalpe, som måske skal have mere fedtholdig mad i starten. 

image

Hvad skal du vælge hundefoder ud fra?

Når du skal finde hundefoder, så er der forskellige ting, du kan købe det ud fra. Du kan forholde dig til, hvordan din hund typisk plejer at spise. Hvis du f.eks. har en hund, som går og småspiser i løbet af dagen, så kan tørfoder være et godt valg. I dette tilfælde vil tørfoder ikke være så hensigtsmæssigt, da det kan svine mere og komme til at lugte mere i skålen.

Omvendt kan vådfoder være ekstra ideelt, hvis din hund gerne skal have mere sul på kroppen. Og så er langt de fleste hunde vilde med vådfoder.