akvarietilbehør

Afskaf noget af alt det akvarietilbehør

Afskaf noget af alt det akvarietilbehør

Det her er ikke henvendt til butikkerne, der sælger diverse akvarietilbehør, for der er jo forskellige forhold, fisk og akvarier, der kræver diverse former for tilbehør dertil.

Derfor skal man jo gerne have et rigt udvalg, om man så får besøg af en entusiast, der har flere kvadratmeter derhjemme med akvarier med et bredt udvalg af fisk med videre, som man gerne vil kræse lidt for.

Sådan en går nok også så meget op i det, at det ikke er et spørgsmål om penge.

Men der skal også være til den, der bare har en bowle derhjemme med en enkelt fisk i, som godt kan lide selskabet og trods alt har det rart med et kæledyr, der ikke kræver så meget andet.

Men nogle gange kan det tage overhånd for både den ene og den anden type – og den tredje i midten, hvorfor man måske skal skære lidt ned på alt det akvarieudstyr.

Noget akvarieudstyr kan man godt undvære

Hvis dit ophold til fiskene ser helt beskidt ud, så forsømmer du nok fiskene og skal se at få gjort rent i en fart, men der er også dem, der tror, at det er nok, hvis de så plastrer hele akvariet til med alskens tilbehør, der angiveligt skal underholde fisken eller give den noget at se på.

Sælgere vil jo gerne forsøge at sælge dig flere ting, så de kan tjene på det, selvom der findes de reelle typer, der gerne vil sørge for, at dine fisk har de bedste forhold – og så kommer deres profit i anden række.

Men tænk på det i forhold til, hvordan du selv bor: Hvis du dårligt kan bevæge sig rundt for møbler, nipsgenstande, tegninger, bøger og meget andet, så er det jo ikke sjovt at bo der.

Det er ikke skrald eller at horde, men der er dårligt plads til en selv – sådan skal en fisk heller ikke have det.

Der skal være plads at boltre sig i.