hundebur

Skal din hund med på rejsen?

Skal din hund med på rejsen?

editorial

Med hundeburet tager hunden sit hjem med på ture. Det har tre fordele. For det første føler hunden sig mere tryg, når den har sin trygge hule i fremmede omgivelser og for det andet vil hotelejere og sommerhusejere takke dig, hvis din hund er tryg i sit hundebur og ikke hopper på sengen eller kradser på døren hvilket kan nemt ske, hvis din hvalp eller voksne hund føler sig utryg.

Og sidst, men ikke mindst, føler du dig også mere tryg, når du ved, at din hund er sikkert anbragt, mens du for eksempel går i bad eller henter noget ud af bilen.

Hvilket hundebur er bedst?

Der findes mange forskellige typer hundeburer. For eksempel Foldekasser, der har den fordel, at hunden meget nemt kan få foder under træning. De er supernemme at transportere, netop fordi de er foldbare. De er meget stabile, så de er også velegnede til vildere hunde. Når det er varmt, er de luftige.

Plasttransportkasserne er for det første relativt dyre og for det andet meget omfangsrige. Du kan skille dem ad og sætte dem inden i hinanden, men det er et par trin mere og så småt, at du simpelthen kan skubbe dem et sted imellem dem, du kan bare ikke få dem. Hvis hundeburet skal stå permanent et sted, er de dog en god løsning.

Besøg https://www.billige-hundebur.com/ og find et hundebur, der passer godt til dine behov

Skal din hund på flyrejse?

Vil du tage din hund med til fjerne lande, og skal han flyve? Så undersøg i god tid hos flyselskabet, hvilken hundekasse der er godkendt. Nogle flyselskaber accepterer kun deres egne hundebure. Så inden du køber en dyr hundekasse, som du ikke kan bruge senere, er det bedre at spørge.

Tip: Du kan tage en lille hund med som håndbagage. Den tilladte vægt varierer med de enkelte flyselskaber. Det er bedst at tjekke med det selskab, du flyver med, inden du rejser.

image

Hvordan fungerer træningen af ​​hundeburet?

Nu skal du bare gøre hundeburet tiltalende for din hvalp, er det faktisk ret simpelt. De fleste hvalpe er frygtelig nysgerrige. Når du lægger hundeburet fra dig, vil din hvalp sandsynligvis tage et kig for at se, om der sker noget spændende. Her skal han straks roses og belønnes. Du kan altid lægge en hundekiks eller en lækker godbid i hundeburet, og når din hund går derind, finder han det, og han vil elske hundeburet.

Lad ham komme ud med det samme. Hvis du bemærker, at den ligger ned eller spiser sin kiks i hundeburet, lukker du døren et øjeblik, og inden din hvalp overhovedet får ideen til at klynke eller kradse døren, er den åben igen.

Efterhånden lader du døren være lukket lidt længere og belønner ​​din hvalp i hundeburet. Så bliver han meget glad for sit nye hjem.