dyrlæge

Sådan vælger du den rette dyrlæge i Tønder

Sådan vælger du den rette dyrlæge i Tønder

Kæledyr gør os glade, og de støtter os gennem livets hårdeste øjeblikke. Det viser en YouGov-undersøgelse fra 2017, som 1007 danskere deltog i.

Hele 70% af de adspurgte mente, at deres kæledyr kunne gøre dem i bedre humør, mens 20% følte, de fik støtte af deres kæledyr under stressforløb. Derudover svarede 11%, at de følte sig støttet af deres dyr under depressioner.

Og du kender det sikkert selv… Du kommer hjem efter en hård dag i skolen eller på jobbet og har mest af alt lyst til at sætte dig ned og græde eller kigge tomt ud i luften, men så kommer lille Fido løbende mod dig med logrende hale og hopper op ad dig af glæde.

Pludselig føles dagen knap så trist og alene. På trods af at vores hunde, katte, gnavere osv. ikke kan snakke, føles det, som om de forstår dig.

Danske dyrlæger til tyske priser

Men hvad gør du, når lille Fido har brug for dig? Har dit kæledyr ubehag, er det vigtigt, du kontakter en dyrlæge, så det kan klargøres, om der er grund til bekymring, og hvad der eventuelt skal gøres.

Hvis du er på jagt efter en dyrlæge omkring Tønder, kan du eksempelvis kontakte dyrlægerne Kristen Vandel Jensen og Julia Andersen, der har erfaring med alt fra diagnosticering til behandling af dyr.

Udover at hjælpe dit kæledyr i tilfælde af sygdom, tilbyder dyrlægerne i Tønder også kastrationer, sterilisationer, vaccinationer, EU-pas, aflivning, negleklip, tandrensning, sundhedscheck, chipmærking, drægtighedsscan og meget mere til blandt andet hunde, katte, heste og gnavere.

Både Kristen Vandel Jensen og Julia Andersen har mange års erfaring som dyrlæger, og de har netop åbnet nyt dyrehospital på Korntvedvej 5 i Tønder.

Kristen Vandel Jensen og Julia Andersen arbejder under konceptet ”danske dyrlæger til tyske priser” og tilbyder desuden også foder og plejeprodukter til billige penge, da de bliver bestilt fra Tyskland.