dyrlæge

Giv dit dyr de bedste vilkår med en dygtig dyrlæge

Giv dit dyr de bedste vilkår med en dygtig dyrlæge

Alle familiedyr fortjener et liv i trivsel – og med den bedste velfærd, det er muligt at tilbyde dem. Når du tager et dyr ind som et medlem af din familie, er det dit ansvar at sørge for, at dyret har det godt. Dette gør du blandt andet ved at tilgodese dyrets daglige behov, for eksempel ved at give det tryghed, opmærksomhed og kærlighed.

Dyret skal have måltider som indeholder de næringsstoffer, som det har brug for i forhold til vækst og fordøjelse. En hund skal have en hundeseng, som understøtter dens krop, mens den sover. Og de fleste hunde kræver daglig motion og aktivitet, hvilket også er dit ansvar.

Din dyrlæge – din sparringpartner når det handler om dit dyr

Der ud over er det vigtigt at have kontakt til en god dyrlæge. Dyrlægen er ikke udelukkende en person, som træder til, når dit dyr er blevet sygt eller er kommet til skade. Din dyrlæge er også din nærmeste allierede, når det handler om at tilrettelægge det bedst mulige liv for dit nye firbenede familiemedlem. Det er derfor, du som noget af det første efter anskaffelse af et kæledyr bør kontakte dyrlægen.

Er der ikke allerede oprettet en sundhedsbog på dyret, vil dyrlægen sørge for at dette sker. Det er samtidig din dyrlæge, som forestår de nødvendige vaccinationer og det årlige sundheds tjek og tand eftersyn af dit dyr. Alle objektive iagttagelser nedfældes i dyrets sundhedsbog fra besøg til besøg, så at dyrlægen kan følge udviklingen i dyrets sundheds tilstand, og på den måde spore ansatser til eksempelvis overvægt eller tandlidelser.

Vælg den rette dyrlæge i København

Du bør vælge en dyrlæge tæt på din bopæl, så at dyret ikke skal transporteres så langt når det er tid til et dyrlæge besøg. Find din lokale dyrlæge hos Fasanvejens Dyreklinik på fasanvejensdyreklinik.dk