Kattefoder

Find det bedste kattefoder billigt online

Find det bedste kattefoder billigt online

Har du et behov for at indkøbe kattefoder i større volumener – enten fordi du gerne vil lagerføre kattefoder til dine private katte, eller fordi du bestyrer et katteri, en dyrepension eller et internat – kan det godt betale sig at finde en leverandør, som forhandler kattefoder til engros priser. Hvis du skal ud og købe kattefoder i detail handelen i større mængder, kan det godt gå hen og blive en dyr affære. Så hvorfor ikke skære detail ledet væk, og gå direkte til grossisten? Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få kattefoder i høj kvalitet til lavere priser end hvad de enkelte butikker kan tilbyde.

Køb kattefoder i flere varianter hos Kolind Foder Engros

Er du bosiddende i Djursland, kan du med fordel købe dit kattefoder hos Kolind Foder Engros. Kolind Foder Engros er leveringsdygtig i kvalitets kattefoder fra de velansete producenter Go Care og Essential. Uanset om du avler racekatte som for eksempel Hellig Birma, Maine Coon, Prussian Blue, Bengals eller Korat, eller om du driver katte pension eller internat, har du brug for foder, som understøtter alle kattens udviklingstrin – fra killing til senior kat.

Visse racer har særlige behov for tilskud via kosten, som kan forhindre eksempelvis muskelsvaghed eller tandsygdomme. Diegivende og drægtige hunkatte skal have kost med ekstra vitaminer og mineraler for at kunne imødekomme et stigenede behov for næring. Og killingers ernærings behov adskiller sig fundamentalt fra senior kattens på mange områder. Dette er der taget højde for i de omhyggeligt sammensatte foder varianter fra især brandet Essential.

Når du vælger at købe Essential kattefoder gennem Kolind Foder Engros, er du sikker på at få kattefoder i høj kvalitet til markedets laveste priser – og i volumener, som passer til dine behov. Du kan læse mere, og bestille kattefoder online, på kolind.foderengros.dk