dyrlæge

Få hjælp til familiens dyr hos din lokale dyrlæge

Få hjælp til familiens dyr hos din lokale dyrlæge

Når familiens firbenede medlem går hen og kommer til skade eller får en infektion, er det vigtigt at have kompetent hjælp ved hånden. Derfor bør familiedyret altid være tilknyttet en kompetent dyreklinik. Og er du bosiddende i det centrale Jylland kan du med fordel vælge Grindsted Dyreklinik.

Hvorfor skal jeg vælge Grindsted Dyreklinik som min dyrlæge i Varde?

Hos Grindsted Dyreklinik finder du udelukkende veluddannede og erfarne dyrlæger, veterinær sygeplejersker og klinik assistenter. Dit familiedyr er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder når du vælger Grindsted Dyreklinik som din og dit dyrs faste dyrlæge klinik.

Hver enkelt firbenet patient og dens tobenede følgesvend får en personlig og professionel behandling som tager udgangspunkt i det enkelte dyrs helbred og sundheds tilstand. Som ejer vil du altid få forelagt sagens kerne således at du i fællesskab med det dygtige personale kan træffe de rette beslutninger på vegne af familiens dyr.

Hos Grindsted Dyreklinik er såvel dyrlæger som øvrige medarbejdere særdeles lydhøre over for de enkelte patienter såvel som over for deres ejere. Og når du vælger Grindsted Dyreklinik som din dyrlæge i Varde vil du altid kunne få den rette hjælp til dit dyr uanset problemets art eller tid på døgnet. Grindsted Dyreklinik er nemlig en del af et vagt samarbejde som sikrer døgnbemanding i området Varde, Grindsted og Billund.

Skulle din firbenede ven således gå hen og blive syg uden for klinikkens normale åbningstider vil du stadig via Grindsted Dyreklinik kunne få fat på en dygtig og kompetent dyrlæge inden for en mindre geografisk radius, som kan hjælpe dig og dyret hurtigt.

Der ud over er Grindsted Dyreklinik medlem af netværket VetFamily – et samarbejde mellem dygtige og kvalificerede dyrlæge med varierende specialer og ekspertiser. Dette er din garanti for at dit kæledyr altid få den optimale behandling hos Grindsted Dyreklinik. Du kan læse mere om Grindsted Dyreklinik på hjemmesiden grindsteddyreklinik.dk