dyrlæge

En dyrlæge du kan stole på

En dyrlæge du kan stole på

Det er egentlig lidt mærkeligt, at nogle mennesker tænker, at det at være dyrlæge må være sådan nogle mennesker, der ikke var kloge nok til at bliver læger, der behandler mennesker, hvorfor de måtte nøjes med noget sekundært som dyr.

Dette gælder faktisk både, om man er læge for dyr i Sønderjylland, eller man er dyrlæge i København: fordommene kan være de samme.

For der første er dyr jo ikke noget sekundært, for hver dag forskningen kommer et skridt videre, opdager den, at vi mennesker ligner dyr mere, end vi lige går og tror.

Og det hæfter sig ikke bare ved, at alle fornuftige mennesker ved, at vi nedstammer fra dyrene, så hvorfor skulle vi egentlig være meget mere forskellige fra dem?

Mennesker er jo også en dyrerace, der bare har udviklet deres eget sprog og en større selvopfattelse, så vi kunne stille os udover de begrænsninger, som naturen har stillet os selv, og som vi ikke kunne vente med at udvikle os til naturligt såsom ved at flyve eller overkomme lange distancer generelt, tale i telefon og så videre.

For det andet er dyrlæger jo nogle personer, der virkelig skal kunne sætte sig i dyrenes sted, og her taler man om mange forskellige dyr, da mennesker som udgangspunkt er den samme race, mens dyrlæger arbejder med mange typer af dyr, medmindre de har specialiseret sig.

Her er det ejeren, der må kommunikere, hvad der er sket og prøve at fortælle på vegne af dyret, hvad der er galt, og hvad der er sket. 

Dyret kan kun afgive så meget information, som dyrlægen så må prøve at tolke på, og det er ikke alle dyr, der er lige samarbejdsvillige, fordi man ikke kan forklare dem, at man prøver at hjælpe dem.

For nogle mennesker er dyr også deres bedste ven på en måde, som mennesker ikke kan være der.

Så skal du vælge den perfekte dyrlæge, så skal du tage fat i fasanvejensdyreklinik.dk. De er en omvej værd!